dinsdag, 19 maart 2019

Laatste nieuws

Greiveurder gezocht!

door: Erik Rolevink namens het organisatieteam
      
Na het broedseizoen begint alweer ons 17e werkseizoen. Het aantal beschikbare gereedschapstransporteurs (greiveurders noemen wij die) zal dan krap zijn geworden.
We zoeken daarom nog minstens één nieuw teamlid die letterlijk de kar wil trekken.
Dat moet een serieuze EnHOe-er zijn in bezit van een auto met trekhaak. Deze moet bereid zijn om op maximaal 5 afgesproken zaterdagochtenden de gereedschapskar te vervoeren van het depot in de Lutte naar de werkplek en weer terug. Er is eventueel een beperkte reiskostenvergoeding mogelijk.
Reacties graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

            

Tweede vooraankondiging: afsluiting van ons werkseizoen, 13 april

door: Erik Rolevink namens het afsluitingscomité in oprichting
 
Let op: er komt begin april nog een laatste Nieuwsbrief met alle informatie over deze seizoensafsluiting !

Op zaterdagochtend 13 april gaan we ons zestiende werkseizoen feestelijk afsluiten. Alle vrijwilligers die dit seizoen hebben meegewerkt zijn hiervoor uitgenodigd. We gaan eerst een flinke wandelexcursie doen door de bossen van Driene, het prachtige werkgebied van onze donderdaggroep. Bij terugkomst op Hof Espelo genieten we van een gezellige lunch bij het Koetshuis, misschien wel buiten in de zon net zoals tien jaar geleden (zie foto).

Een van onze wandelgidsen is Harry Koster. Er hebben al mensen hulp aangeboden om deze dag te organiseren.
We zijn echter op zoek naar nog een paar mensen die mee willen helpen met het voorbereiden van de lunch.
Reacties zijn welkom, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

Nieuw lid van verdienste: Harry Koenhorst

door Erik Rolevink

Als het jaar ten einde loopt komt de donderdaggroep na afloop van het werk altijd gezellig bijeen in het Koetshuis. Er is dan erwtensoep van Karel, roggebrood met spek en natuurlijk bockbier en een borrel voor de liefhebbers. Een mooie traditie!

Op de laatste werk(donder)dag mocht ik er ook bij zijn en kon zo mooi de gelegenheid te baat nemen om weer een “speldje” uit te reiken. Op deze 20 december 2018 was Harry Koenhorst toe aan zijn speldje en is hij nu ons 22e lid-van-verdienste!
Ieder trouw lid die 100 keer heeft meegedaan aan het natuurwerk van EnHOe is lid-van-verdienste en krijgt “het speldje” als onderscheiding oftewel de EnHOe+100+pin.

Lees meer...