door: Anton HeuvenEr zijn voldoende aanmeldingen binnengekomen op onze eerste oproep. We kunnen dus starten op vrijdag 18 september a.s.!
Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt tijdig een mail met alle informatie en ook de precieze lokatie waar we die vrijdag gaan werken.


De vrijddaggroep zal één keer in de 14 dagen werken en wel in die weken waarin de zaterdaggroep niét actief is. De vrijdaggroep zal telkens uit minimaal 5 vrijwilligers moeten bestaan.
De eerste - (18 september) en tweede keer ( 2 oktober) zullen gebruikt worden om de organisatie op te zetten, en de wensen van de vrijwilligersgroep te inventariseren.
De groep zal georganiseerd worden zoals de donderdaggroep: informatie over de werkdag zal vooraf via mail worden verzonden aan allen die zich hebben aangemeld voor deze vrijdaggroep. Hierdoor kan er met flexibele inzet worden gewerkt. Af en toe zal in de Nieuwsbrief verslag worden gedaan, net zoals van de donderdag-groep (of als iemand uit die groep dat leuk vindt zou hij/zij van elke werkdag een verslag kunnen maken).

Indien jij ook belangstelling hebt om (af en toe) mee te doen op een vrijdag, geef je dan op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.