Beste vrijwilligers,

hier is dan de eerste Nieuwsbrief van ons 16e seizoen. Dat betekent dat de zaterdaggroep weer start. In deze Nieuwsbrief vind je de uitnodiging voor hun eerste werkdag. De donderdag- en vrijdaggroep waren in juli al begonnen.

Het nieuwe seizoen brengt weer nieuwe dingen maar ook weer veel oude vertrouwde. Nieuw is bijvoorbeeld de “Nieuwsbriefredactie”: Angela Heuven en Dirk Brandt zullen vanaf nu onze Nieuwsbrieven verzorgen. Zij zijn steeds bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We wensen ze veel succes bij deze belangrijke taak.
Nieuw is ook de beheerder van de terreinen van Landschap Overijssel: Alexander van der Elst is Harry Koster inmiddels opgevolgd. We hopen Alexander binnenkort een keer bij onze werkdagen te ontmoeten.

Wat gaan we doen in het nieuwe seizoen? Aan de slag in de natuur voor de natuur natuurlijk!

Met veel gezelligheid, inspanning, ontspanning en leerzame momenten. Ons organisatieteam zal hier weer z’n best voor doen. We willen ook weer meer deelnemers gaan werven. Er is een plan voor een heuse PR-commissie. Wie ideeën heeft of daaraan wil meedoen: laat ons weten!
In ieder geval hebben we alvast één mooie gelegenheid om EnHOe te promoten: op zondag 23 september staat EnHOe op de Twentse Landdag met een kraam in het Enschedese Ledeboerpark.

Namens het Team van EnHOe wens ik jullie een 'onmeunig' mooi seizoen toe.

Erik Rolevink,