door: het organisatieteam van EnHOe

Beste vrijwilligers!

Voorlopig worden er geen EnHOe-werkdagen georganiseerd. Maar zo gauw er weer mogelijkheden zijn om veilig te werken krijgt iedereen bericht.
Intussen blijven we gewoon "in de lucht", om de veertien dagen verschijnt er dus een Nieuwsbrief.
Daarin zullen we nieuws en verstrooiing proberen te brengen.
EnHOe blijft verder ook gewoon bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de afgelopen dagen zijn er nog een paar spoedklussen uitgevoerd, dat gebeurde op een corona-proof manier. Deze activiteiten zijn inmiddels ook gestopt. EnHOe staat nu dus in de wachtstand...

Er is gevraagd of kleine groepjes van maximaal 4 personen misschien toch nog wat zouden mogen doen. Het antwoord is simpel: wij gaan dat als EnHOe niet organiseren.
Als men iets wil doen in groepsverband moet men dat dus zelf regelen, voor zover het kan en mag.
Bedenk wel dat er nu geen gereedschapsuitleen mogelijk is via de depots van Landschap Overijssel.
En zonder toestemming van de terreineigenaar mag je natuurlijk ook niet aan de slag.

Er is ook gevraagd of de maatschappelijke stages (MaS) nog wel doorgaan. Bij EnHOe gaan ze uiteraard niet van start zolang we geen werkdagen hebben. Zodra wijzelf weer aan het werk kunnen moeten we ons over de MaS beraden. De organisatoren van de MaS in Enschede hebben overigens besloten de stages niet af te blazen. Men hoopt er nog iets van te kunnen redden mocht de situatie beter worden later in het schooljaar.

Als er vragen zijn: mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We wensen iedereen sterkte in deze moeilijke tijd.
Blijf gezond en straks graag weer tot ziens in de natuur!