door: Frederik Brinkers

De dagen dat ik bij EnHOe heb gewerkt heb ik veel over de natuur geleerd, dat was ook niet zo lastig, want ik wist daarvoor vrij weinig over de natuur. 
Ik heb ook in de dagen dat ik er was veel genoten van het werk, want ik zat voornamelijk te praten tijdens het werken. Ik heb zodoende veel geleerd.
Ik vond het knap hoe gepensioneerde mensen zo hard kunnen werken. Ik heb bij alle groepen gewerkt en vond dat er veel werk werd verzet zo’n  werkdag.
Stond een keer midden in een grote plas water de hele morgen berken te zagen. Was wel spannend, maar droge voeten gehouden.
Ik vond het wel een beetje stom dat ik mijn andere werk dan moest afzeggen voor de maatschappelijke stage, maar ik moet wel zeggen dat het bij EnHOe wel altijd even leuk en gezellig is. Ook de soep na het werken was een verrukkelijk extraatje.

Uitdelen van soep; Personen die bomen uitgraven

Ik vond het ook wel fijn dat er een natuurkundige bij de groep was, want ik leerde dan ook een beetje over de natuurkunde en niet alleen over de natuur.
Ik moet ook wel zeggen dat de ochtend goed begon elke keer, want ik werd namelijk gehaald en  gebracht, dat scheelt een hoop en bedankt daarvoor Anton.
Het was ook wel fijn dat de keren dat ik stage deed dat het niet koud was en het harde werken maakt het ook wel warmer (ook al werkte ik niet heel erg hard) en de chocolademelk die ik mee nam werkte ook wel om mij op te warmen. Het was een leuke stage,

Ik zal het missen en een grote aanrader voor de mensen die maatschappelijke stage moeten doen.