De vrijwilligers van deze groep komen in de periode augustus t/m april 1 keer per 2 weken bijeen om een zaterdagmorgen met elkaar de handen uit de mouwen te steken. Dit gebeurd op verschillende gebieden in de regio. Ook de werkzaamheden variƫren van hooien tot zagen en snoeien.


De werkzaamheden zijn onder andere:

 

De data waarop er gewerkt wordt en de locatie staan in de agenda van de zaterdaggroep.

Om iets te kunnen printen, hebben wij ook een folder over onze werkgroep beschikbaar.

 

Aanvang en einde van de werkdag

De werkdag begint om 9.00 uur en wordt (indien mogelijk) rond 13.00 uur afgesloten met gezamenlijk genieten van een kop soep. Om circa 13.30 uur is ook de soep op, waarna ieder weer zijns weegs gaat.

Eten en drinken

Als het mogelijk is staat er aan het eind een kop soep klaar. Voor een lunchpakket en drinken tijdens het werken moeten deelnemers zelf zorgen.

Gereedschap

Er wordt altijd gezorgd voor het benodigde gereedschap en werkhandschoenen. Voor de mensen die vaker komen en een overall willen gebruiken is het mogelijk er een te krijgen via Landschap Overijssel. Geef dit even door tijdens een werkdag, dan kan er wat geregeld worden.

Meedoen

Iedereen is welkom om mee te doen. We hebben op dit moment een groep die een grote variatie kent in leeftijd. Iedereen kan werken naar eigen energie en vermogen.
Vrijwilligers die voor de eerste keer mee willen doen, kunnen het beste even contact opnemen met onze contactpersonen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kun je je opgeven en zij kunnen meer informatie verschaffen.